Banker sætter prisen på de billigste andelsboliglån ned

Banker sætter prisen på de billigste andelsboliglån ned

Flere banker i Danmark har i de seneste år valgt at sætte prisen på andelsboliglån ned. Siden 2014 er de billigste andelsboliglån blevet 23% billigere for andelshaverne, hvilket er sket over kun en 3 årig periode. – det skriver finanswatch.dk på baggrund af en undersøgelse.

Tallene viser blandt andet, at priserne på de 10 billigste andelsboliglån siden 2014, er blevet 23% billigere, hvilket kan sammenholdet med de ti billigste lån til ejerboliger er faldet med kun 15%.

Banker sætter prisen på de billigste andelsboliglån ned
Banker sætter prisen på de billigste andelsboliglån ned – find det billigste andelsboliglån

Disse banker har det billigste andelsboliglån

Ser man på de banker, der tilbyder kunderne andelsboliglån, så er der store prisforskelle. Faktisk svinger rente fra under 2% til over 10%. Der er altså mange penge at spare, ved at finde det billigste andelsboliglån.

Et hurtigt tjek viser, at det billigste andelsboliglån, det finder vi hos den svenske bank Swedbank, der kører en meget attraktiv andelsboligrente for at lokke kunder til på den danske side af Øresund.

Efterfuldt af Swedbank kommer Lægernes pensionsbank, som har det næst billigste andelsboliglån. På 3. pladsen kommer BankNordik, som ved et 360 fuldkunde program tilbyder en rente på 4,1%.

Her er listen med de 10 billigste banker på andelsboliglån, som undersøgelsen tager udgangspunkt i:

  1. Swedbank andelsboliglpn
  2. Lægernes bank andelsboliglån
  3. Bank Nordik andelsboliglån
  4. Nordea andelsboliglån
  5. Nykredit andelsboliglån
  6. Handelsbanken andelsboliglån
  7. Merkur bank andelsboliglån
  8. VestjyskBANK andelsboliglån
  9. Ringkøbing Landbobank andelsboliglån
  10. Alm. Brand bank andeslboliglpn

Det har aldrig været billigere at låne til en andelsbolig

Det har aldrig været billigere at etablere et andelsboliglån end det er nu. Det skriver Politiken første gang tilbage i 2016, og her i andent kvartal i 2017 er det kun blevet endnu billigere at låne til en andelsbolig.

Hvis din pengepung og økonomi generelt er god, så har du gode muligheder for at forhandle dig til et billigt andelsboliglån. Andelsboliglån er nemlig et produkt, hvor bankerne er i meget hård konkurrence, hvilket kommer dig som forbruger til gode.

Der er flere grunde til at det er nu, du kan gå ud og finde et billigere andelsboliglån. Bankerne har masser af penge, som de gerne vil låne ud, og her er de unge andelsbolighavere gode kunde at få ind i banken. Også selvom de skal tilbyde det billigste andelsboliglån.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *