Andelsboliglån fast rente

Andelsboliglån fast rente

Som udgangspunkt har andelsboliglån ikke en fast rente. Men du kan faktisk godt vælge et andelsboliglån med fast rente. I det følgende kan du læse om samt fordele og ulemper ved andelsboliglån med fast rente.

andelsboliglaan fast rente
Andelsboliglån fast rente – find et andelsboliglån med fast rente, hvis du vil være sikker på ydelsen i en periode mod at betale et gebyr for sikkerheden

Fastforrenten andelsboliglån

Når renten på dit andelsboliglån falder, bliver det billigere at bo i din andelsbolig. Men når renten stiger, bliver det dyrere.

Hvis du vil have mere sikkerhed i din daglige økonomi, kan du vælge et andelsboliglån med fast rente. Det kan give ro sindet at vide, at du har råd til at blive boende, selv hvis renten pludselig skulle stige markant.

Renten er dog typisk højere på et andelsboliglån med fast rente, end den er på et andelsboliglån med variabel rente.

Desuden koster det noget at låse renten fast. Banken kræver et årligt tillæg i procent for rentesikringen, som kan svinge fra 0,2% til 1,8%.

Størrelsen på tillægget afhænger af, hvor mange år du vil have fast rente på andelsboliglånet. Det er selvfølgelig dyrere at have fast rente i 10 år end et enkelt år.

Find et billigt andelsboliglån

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *