Andelsboliglån beregner

Andelsboliglån beregner

Andelsboliglån beregner: Når du skal beregne dit andelsboliglån, beregner du andelslånets omkostninger for dig om måneden. Det vil også i andelsboliglån beregnere være kaldet ydelsen, som du som andelsbolighaver betaler hver måned. Det er med andre ord prisen på andelsboliglånet, du beregner.

Der findes flere andelsboliglån beregnere på nettet og det er et rigtig godt sted at starte, når du leder efter et billigt andelsboliglån.

pengepriser.dk under andelsboliglån, kan du beregne, hvilken bank der har det mest attraktive andelslån for dig. Og ellers kan du gå ind på alle bankers hjemmeside, som tilbyder andelsboliglån og beregne, hvad et andelsboliglån koster hos dem.

Beregn månedlig ydelse på andelsboliglån

Flere andelsboliglån beregnere tager udgangspunkt i den månedlige ydelse, du med andelsboliglån skal betale hver måned. Her har vi fundet et eksempel på en beregning på et andelsboliglån:

Beregningen af andelsboliglån på 1 mi0. kr. med en pålydende rente på 5,00% med en løbetid på 10 år.

Lånebeløb: 1.000.000 kr.
Pålydende rente: 5,00 %
Debitorrente: 5,12 %
Løbetid: 120 måneder
Stiftelsesomkostninger: 15.000 kr.
Månedligt gebyr: 0 kr.

Månedlig ydelse: 10.766 kr. ( afdrag: 6.536 kr. / Rente: 4.229 kr. 1. måned)

andelsboliglaan beregner
Andelsboliglån beregner – oversigt over månedlig ydelse på beregnet andelsboliglån i 12 mdr.

Beregn Andelsboliglån

Kan du, som i ovenstående beregning af andelsboliglånet, betale en ydelse på dit andelsboliglån på ca. 10.000 kr. om måneden, så kan du altså købe en bolig, hvor dine omkostninger samlet set ender på en ydelse på ca. 7-8.000 kr. til lånet. Når har et andelsboliglån du beregner, så skal du huske at tage højde for boligafgiften i din beregning. Boligafgiften er den afgift du betaler for at have dit andelsboligbevis. I denne beregning er der ikke taget højde for dette.

Husk løbetiden på andelsboliglånet, når du beregner

Eksemplet tager udgangspunkt i et andelsboliglån, der beregnes til at blive tilbagebetalt over 10 år. Det er en relativ kort løbetid, og vores anbefaling er fx at beregne andelsboliglånet med en løbetid på 15 eller 20 år, da ydelsen i beregningen af andelsboliglånet bliver væsentlig lavere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *